passion-ofart
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

passion-ofart

...

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cantand in club...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Anya

Anya

Data de înscriere : 23/08/2010
Localizare : Daca iti verifici inima o sa ma gasesti ^_^

Cantand in club... Empty
MesajSubiect: Cantand in club...   Cantand in club... EmptyLun Aug 23, 2010 4:23 pm

Eram in club si cantam. Purtam o rochita scurta fara bretele si mini. Era neagra cu trandafiri rosii sangeri imprimati pe ea. Purtam niste sandale cu toc cui de 15 cm. Trebuia sa mai am un partener insa nu si-a facut aparitia. Speram sa nu cant singura ...
Sus In jos
http://nuestra-creatividad.forumhit.ro/index.htm?sid=f0122bd4b21
Shun

Shun

Cantand in club... Empty
MesajSubiect: Re: Cantand in club...   Cantand in club... EmptyLun Aug 23, 2010 5:50 pm

Am intrat in club asezandu-ma la bar comandandu-mi un pahar cu whisky.
Sus In jos
Anya

Anya

Localizare : Daca iti verifici inima o sa ma gasesti ^_^

Cantand in club... Empty
MesajSubiect: Re: Cantand in club...   Cantand in club... EmptyLun Aug 23, 2010 5:52 pm

La mine vine directorul clubului si imi spune ceva si eu mai ca inebuneam de nervi. Anady nu mai venea sa cante. Eram pe cont propriu. M-am urcat pe scena si am facut putina atentie.
-Ok, se pare ca partenerul meu nu mai poate sa vina si raman singura care canta, spun eu dezamagita.
Sus In jos
http://nuestra-creatividad.forumhit.ro/index.htm?sid=f0122bd4b21
Continut sponsorizat

Cantand in club... Empty
MesajSubiect: Re: Cantand in club...   Cantand in club... Empty

Sus In jos

Cantand in club...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
passion-ofart :: City :: Club-
Mergi direct la: