| Pe ici' pe colo. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Liah.
| Subiect: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:40 am | |
| Pe o bancă scrijelită , veche , din lemn puternit de nuc , o bancă ferită de privirile curioaşilor insistenţi , stătea Liah , mda aproape ca de obicei , era prea cald în casă , iar ea avea chef de o plimbare prin parcul oarecum aglomerat. Avea geanta lângă ea , o geantă cu puţine lucruri , un aparat de fotografiere -îi plăcea arta şi să facă poze diferitelor chestii- , nişte bani într-un buzunar , un carneţel care avea ataşat un pixuleţ , carneţel pe care nota diferite chestii utile , probabil. Avea ochelari de soare la ochi , şi o carte pe jumătate citită în mână.Încă citea din acea carte , îi plăcea să facă asta , o relaxa mult cititul. Vântul nu bătea foarte puternit , aşa că nu îi răsfoia paginile , dar făcea ca pomii să îşi scuture frunzele bătrâne , ruginii , în preaşma ei , făcând o privelişte grozavă. Era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni , blug , negri şi foarte mulaţi pe picioarele ei. Un maieu alb spre bleu , decoltat şi părul prins în coadă împletită îmtr-o parte. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:43 am | |
| Fiind zi frumoasa , soare , caldura afara , asta insemna un singur lucru : Joshua era in parc. Da , asa era , ma plimbam cu mainile`n buzunarele blugilor mei gri inchisi cu craci si cu lantul ce imi atarna de curea si de buzunar , aveam un maieu negru pe mine si atat. Pe nas evident ochelari de soare , ma plimbam plictisit. Cautam cu privirea o banca asa ca am gasit una, bineinteles banca mea preferata , cea veche si scrijelita , dar mai statea cineva pe ea asa ca m`am dus si pe un ton prietenesc am intrebat : -e liber locul? | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:46 am | |
| Îşi continua lectura , până auzi vocea unui tip , un tip pe care habar nu avea cine era şi nu îl mai văzuse , probabil , dar cei drept era bun , o bunăciune în adevăratul sens al cuvântului. Dădu' din umeri şi îşi luă geanta de pe locul unde urma ca tipul să stea. -Nu , nu este ocupat. replică cu o voce caldă , uşor entuziasmată de corpul tipului. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:50 am | |
| Am zambit cald apoi m`am asezat pe banca . Era asa veche , ma miram cum nu ceda si se rupea . -Te`am intrerupt din ceva?zic observand ca avea la ea mai multe instrumente de scris | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:52 am | |
| Îşi ridică ochelarii pe cap , privindu-l apoi pe băiat , cu ochii săi albaştri. -Nu. Eu doar citeam o carte. dădu' din umeri. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:54 am | |
| -aa , da frumos . Joshua! zic eu zambindu`i fetei . Avea niste ochii frumosi , albastri , cunoscuti , m`am incruntat putin cand i`am vazut | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:58 am | |
| -Eu sunt Amalia , preferabil Lia. Încântată. replică fără să mai afişeze zâmbet , nu îşi arăta prea repede faţa adevărată. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mar Aug 24, 2010 7:59 am | |
| -aha , frumos nume . Si cunoscut , zic eu incet de tot incat deabia ma auzeam eu. -Si esti de mult timp in parc? | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mier Aug 25, 2010 3:43 am | |
| Îl privi pe tip şi realiză că eram cam de o oră , o oră şi jumătate. -Da , sau nu. Cam de o oră , depinde cum o iei tu. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mier Aug 25, 2010 5:03 am | |
| -aha , frumos , e bien ca nu te`ai plictisit , cred. zic zambind scurt scotandu`mi ochelari de pe ochii si punandu`i in buzunarul blugilor care e are destul de mare | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Mier Aug 25, 2010 7:34 am | |
| -Şi totuşi , te cunosc de undeva? replică continuând să îl urmărească pe băiat cu privirea sa. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Joi Aug 26, 2010 5:08 am | |
| -aa , nu stiu, de ce? ti se par cunosct?zic eu privind`o . Da ultima intrebare era cam penala dar na il luase gura pe dinainte | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Joi Aug 26, 2010 5:18 am | |
| -Da . Mi' se pare că te cunosc de undeva şi nu ştiu de unde. replică aceasta dând din umeri , continuând să îl analizeze pe băiat. | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Joi Aug 26, 2010 5:20 am | |
| -da , ce ciudat si mie , imi p0are cunoscuti ochii aia ai tai , i`am mai vazut odata , sunt sigur. zic privindu`i atent | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Joi Aug 26, 2010 8:28 am | |
| -Poate ne-am mai întâlnit undeva , nu ştiu. spuse fată dându-şi muşcându-şi buza inferioară | |
|
| |
Von D. Joshua
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Vin Aug 27, 2010 4:38 am | |
| -rpobabil , ne``am mai vazut intamplator prin oras , sau eu stiu , ai bunici in ceva sat?zic eu continuand sa o analizez | |
|
| |
Liah.
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. Vin Aug 27, 2010 7:38 am | |
| -Da am. În satul de lângă , am bunicii din partea mamei. De ce? întrebă aceasta curioasă. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pe ici' pe colo. | |
| |
|
| |
| Pe ici' pe colo. | |
|